• Sajnos nem. Fiókjainkban egyelőre csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

  • 100.000 forintot meg nem haladó ügylet esetében semmilyen igazolványra nincs szükség. 100.000 forint felett és 300.000 forintot meg nem haladó váltásnál kérjük hozza magával személyi igazolványát. 300.000 forintot meghaladó váltásnál a személyi igazolvány mellett lakcímkártyára is szükség van. Az ügyfélazonosítás további szintjeiről és a kitöltendő dokumentumokról több információt Hirdetményünkben talál a Dokumentumok menüpont alatt.

  • Az Ön adatait teljes mértékben biztonságos rendszerben kezeljük, erről bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

  • Természetesen, 1-es és 2-es érmét vásárolunk csökkentett árfolyamon. Erről érdeklődjön az adott fiókunk telefonszámán.

  • Lejárt valutát nem áll módunkban megvenni, ugyanakkor több más valutaváltó is foglalkozik régi, lejárt és/vagy hiányos bankjegyek vételével is.

  • Minden, a valaha kiadott amerikai dollár érvényben van, törvényes fizetőeszköz. Természetesen a nagyon ritka vagy régi bankjegyekkel a gyűjtők miatt nem találkozunk.

  • Ahogy az Európai Központi Bank fogalmaz: "Két bankjegysorozat van. Az elsőhöz a következő hét címlet tartozik: 5 €, 10 €, 20 €, 50 €, 100 €, 200 €, 500 €. A második, hatcímletes Európé-sorozat összes címlete forgalomba került, ahogy 2019. május 28‑án a 100 és a 200 eurós bankjegyeket is kibocsátottuk. Az 500 €-s bankjegy már nem része az Európé-sorozatnak, és 2019. április 27‑től leállt a kibocsátása. Az eredetileg 2002‑ben bevezetett első sorozatot fokozatosan felváltják az Európé-sorozat bankjegyei. Az összes bankjegy az euroövezet egész területén hivatalos fizetőeszköz." Vagyis bármilyen euró bankjeggyel találkozik, az forgalomban van.

  • Minden valutaváltó és tranzakció szigorú törvényi kötelezettségekkel jár. Mivel természetesen minden irodánkban valutaváltói szakképzettséggel rendelkező kollégáinkkal minden készpénzt átvizsgálunk, nem veszünk így nem is adunk ki hamis, vagy hamisított bakjegyet.

  • Az utcai pénzváltás illegális és büntetendő. A nem hivatalos valutaváltóban történt pénzváltásból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. Ezek általában egyszerű csalók, akik vagy hamis/hamisított pénzt adnak cserébe, vagy úgy pörgetik a köteg pénzt többször "átszámolva", hogy a laikus "ügyfél" nem tudja követni és mindig csak jóval kevesebb pénzt kap vissza, mint amennyit adott. Kérjük legyen mindig nagyon óvatos és ha Önnel mégis ilyen történik, azonnal hívja a rendőrséget!

  • Ügyfeleinknek igyekszünk a legjobb árfolyamot biztosítani, ugyanakkor Budapest különböző pontjain elhelyezkedő irodáink különböző konkurenciával és más ügyfélkörrel rendelkeznek, ez pedig árfolyamkülönbségek formájában is megjelenhet.

Hívjon bizalommal (H-P, 9-17h)

+36 30 459 70 77